Σχετικά με εμάς

Το allen.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη βιομηχανίας και ναυτιλίαςεργαλεία, είδη κήπου, εξαρτήματα και  αξεσουάρ για επαγγελματίες αλλά και όλους εκείνους που αγαπούν τα μαστορέματα και τις κατασκευές.

Ήταν ο προπάππους Ιωσήφ, έβαλε την οικογένεια στο δρόμο του εμπορίου σιδηρικών, δημιουργώντας το 1896 στη Λαμία χυτήριο, όπου μεταξύ άλλων έφτιαχνε καμπάνες και σιδερένια εργαλεία.

Στην τέταρτη πλέον γενιά εμπόρων, αξιοποιούμε την τεχνολογία και τις δυνατότητες μεταφοράς πακέτων σε όλο τον κόσμο. Εξυπηρετούμε με υψηλής ποιότητας προϊόντα τον τομέα της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, της γεωργίας, τις τεχνικές εργασίες και τις κατασκευές.

Η αποστολή μας

Διαθέτουμε περισσότερους από 2.500 κωδικούς από ναυτιλιακά, βιομηχανικά και τα πιο χρήσιμα και πρακτικά εργαλεία και εξοπλισμό για αγροτικές, υδραυλικές αλλά και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Χάρη στην καλά οργανωμένη αποθήκη μας και την κατοχή μεγάλων ποσοτήτων σε πολλούς και διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε αυθημερόν και να αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία με χαμηλό κόστος μεταφορικών. Μάλιστα, κάνουμε προσφορές και διευκολύνσεις πληρωμών.

Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις αγορών για να φέρουν εις πέρας εργασίες σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους, κήπους ή καλλιέργειες χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, σε συμφέρουσες τιμές. Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά αλλά και τηλεφωνικά.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή τον εξοπλισμό, που χρειάζεσαι. 

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας.