Ρόδες Βιομηχανικού Τύπου

Βρες βιομηχανικές ρόδες σε διάφορα σχέδια και υλικά, ώστε να αγοράσεις την κατάλληλη. Είτε χρειάζεσαι ρόδες για μετακίνηση βαρέων φορτίων, είτε ρόδες για να διευκολύνεις την πρόσβαση, στο Allen θα βρεις τη λύση που σου ταιριάζει.

Βιομηχανικές ρόδες υψηλής ποιότητας & αντοχής

Οι βιομηχανικές ρόδες που προσφέρουμε στο Allen, είναι σχεδιασμένες για τις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας. Κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή σε φορτία, αντέχοντας σε διαρκή και σκληρή χρήση. Με μια πληθώρα διαφορετικών μεγεθών και διαθέσιμων τύπων, θα βρεις την κατάλληλη ρόδα βιομηχανικού τύπου για τις ανάγκες σου.

Αγόρασε online και παρέλαβε άμεσα ροδάκια για έπιπλα βαρέως τύπου σταθερές ή περιστρεφόμενες σε διάφορα μεγέθη. Χρειάζεσαι αυτές τις ρόδες για μεταφορές εσωτερικού χώρου, ώστε να σου δίνουν ομαλή κίνηση και μεγάλη φορτωτική ικανότητα για βαριά αντικείμενα.

Και κάτι που σίγουρα θα χρειαστείς για την καρέκλα του γραφείου σου, τη ρόδα τύπου SATO με βίδα ή με ασφάλεια.

Οι ρόδες βαρέως τύπου ξεχωρίζουν για την αντοχή και την ευκολία κύλισης σε λείες επιφάνειες. Επίλεξε σταθερές, περιστρεφόμενες και με φρένο για να γίνει η δουλειά σου όσο καλύτερα γίνεται. Για αθόρυβη κύλιση και προστασία του δαπέδου από γρατζουνιές και φθορές αγόρασε ρόδες βαρέως τύπου με λάστιχο.

Για εφαρμογές που απαιτούν μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή οι ρόδες βαρέως τύπου με βίδα PU (πολυουρεθάνης) είναι ακριβώς αυτό που θα σε σώσει. Αυτοί οι τύποι ροδών είναι ιδανικοί για επιπλέον εξοπλισμό και μηχανήματα που αντιμετωπίζουν συχνές και απαιτητικές κινήσεις.

Είτε ψάχνεις ροδάκια για μεγάλα φορτία, είτε για ελαφρύτερες εφαρμογές, στο Allen θα βρεις διαθέσιμο το κατάλληλο μέγεθος και την χωρητικότητα φορτίου που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ρόδες βιομηχανικού τύπου για κάθε εφαρμογή

Στο Allen, διαθέτουμε μια ποικιλία από ρόδες και ράουλα καθώς και τροχούς αφρού και φουσκωτούς, που καλύπτουν κάθε είδος εφαρμογής στον βιομηχανικό κλάδο.

Προτείνουμε ρόδες για συρόμενες πόρτες, που διαθέτουν εξαιρετική αντοχή και ομαλή κίνηση για πόρτες σε βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και σπίτια. 

Ράουλα για συρόμενες πόρτες ψάχνεις παντού μόλις κάτι χαλάσει, αλλά είναι αδύνατον να βρεις, ακριβώς αυτό που ταιριάζει. Για αυτό τσέκαρε στο eshop μας και βρες ράουλα με βάση ή βίδα και ρουλεμάν για συρόμενη πόρτα αλλά και ράουλα τεφλόν.

Για τα καρότσια βαρέως τύπου, οι ρόδες με βάση, είναι μία καλή επιλογή. Διαθέτουν μεγάλη φορτωτική ικανότητα και εξαιρετική ευελιξία κίνησης, ενώ το φρένο εξασφαλίζει την ασφάλεια του καροτσιού σε επιθυμητές θέσεις.

Για μεταφορές επίλεξε ρόδες που ταιριάζουν στις απαιτήσεις της εργασίας και εξασφάλισε αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και άριστη λειτουργία. Εμπιστεύσου την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας Allen για ρόδες καροτσιού βαρέως τύπου και ρόδες για τρέιλερ.

Στο Allen διαθέτουμε βιομηχανικά είδη, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, όπως αλυσίδες, συρματόσχοινα και συνδετήρες για να καλύπτεις τις ανάγκες της επιχείρησής σου κάνοντας μία και μόνο παραγγελία.

Κωδικός προϊόντος: 5205604041878

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ 25mm 4 τμχ ΠΛΑΚΑ

2,15 / Σετ με ΦΠΑ
Διαστάσεις ρόδας: 25Χ14 Κιλά: 10 Συνολικό ύψος: 34 Διαστάσεις βάσης: 39Χ33 Κέντρα τρύπας: 29Χ23
Κωδικός προϊόντος: 5205604041885

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ 32mm 4 τμχ ΠΛΑΚΑ

2,21 / Σετ με ΦΠΑ
Διαστάσεις ρόδας: 30Χ14 Κιλά: 15 Συνολικό ύψος: 37 Διαστάσεις βάσης: 39Χ33 Κέντρα τρύπας: 29Χ23